MAISTO MENIU
- Tapas
- Meniu
Tapas lėkštė
16€
Sūrių lėkštė
16€
patiekiama su mūsų gamybos abrikosų džemu
Klasikinė prancūziška užtepėlė Tapenade Provençale
6€
Sūrio spurgos su paprikiniu padažu
8€
Gambas al ajillo
9€
(keptos krevetės su česnaku)
Keptas Camembert sūris
9€
su čiobreliais, rozmarinu ir medumi
Mūsų marinuotos juodosios alyvuogės
5€
Marinuotos traiškytos žaliosios alyvuogės
5€
Keptos chorizo dešrelės su Pinot noir padažu
8€
Lietuviškos sraigės
9€ / 16€
paruoštos burgundiškai (6 vnt./ 12 vnt.)
Įdaryti mažieji Patagonijos kalmarai
10€
Užkandžiai
Lašišos tartaras su Dijon garstyčiomis
11€
kapareliais ir šalotiniais svogūnais
Burokėlių carpaccio
9€
su keptu ožkos sūriu bei Barolo vyne virtomis mėlynėmis
Jautienos carpaccio
11€
su artišokais ir kapariais
Aštuonkojo ir pankolio užkandis
11€
su apelsinais bei Yuzu aliejumi
Mūsų gamybos vištienos kepenėlių paštetas
9€
su svogūnų confiture ir cukatais
Salotos ir sriubos
Burata su žemoje temperatūroje pakeptais pomidorais
10€
kedrinėmis pinijomis bei šviežių bazilikų padažu
Salotos su Serrano kumpiu ir Gorgonzola sūriu
10€
patiekiama su sezoninėmis uogomis ir citrinų, medaus bei garstyčių padažu
Cezario salotos
9€ / 11€
su ant grotelių kepta vištienos krūtinėle / krevetėmis
Moliūgų sriuba
8€
su kokoso pienu ir apelsinu
Prancūziška žuvienė
10€
Pirmieji patiekalai
Midijos alla provancale (500 g/ 1000 g)
14€ / 26€
patiekiamos su belgiškomis bulvytėmis
Casarecce makaronai
11€
su briedžiukais ir Pinot noir vyno padažu
Risotto su baravykais ir briedžiukais
12€
paskanintas trumų aliejumi
Risotto su jūros gėrybėmis
14€
Juodieji spaghetti
13€
su sepijų rašalu, jūros gėrybėmis bei keptais mažaisiais pomidoriukais
Paella Valenciana
28€
(ispaniškas ryžių, vištienos ir jūros gėrybių troškinys, 2 asm. 45 min.)
Antrieji patiekalai
Karamelizuotas lašišos kepsnys
18€
patiekiamas su lęšiais ir Romanesco padažu
Boudin Blanc dešrelė
14€
su obuolių sidro padažu bei bulvių koše
Keptas aštuonkojo čiuptuvas
26€
su saldžia bulve ir chorizo dešra
Vištiena normandiškai
15€
su sidro padažu, karamelizuotomis morkomis bei grybais
Confit de canard (antienos šlaunelė)
18€
su apkeptomis bulvytėmis, vyne virta kriauše bei bruknių padažu
Lietuviškos jautienos fillet mignon
30€
patiekiamas su pakeptais vyšniniais pomidorais ir žirnių ankštimis bei pipiriniu padažu
Lėtai troškintas jaučio žandas
20€
patiekiamas su bulvių koše