MAISTO MENIU

  • Tapas
  • Meniu
Tapas lėkštė
15 €
Sūrių lėkštė
15 €

patiekiama su mūsų gamybos abrikosų džemu

Klasikinė prancūziška užtepėlė Tapenade Provençale
6 €
Sūrio spurgos su paprikiniu padažu
7 €
Gambas al ajillo
9 €

(keptos krevetės su česnaku)

Keptas Camembert sūris
8 €

su čiobreliais, rozmarinu ir medumi

Mūsų marinuotos juodosios alyvuogės
4 €
Marinuotos traiškytos žaliosios alyvuogės
4 €
Lietuviškos sraigės
9 €

paruoštos burgundiškai

Įdaryti mažieji Patagonijos kalmarai
9 €
Užkandžiai
Piquillo paprikos ir baltųjų ančiuvių užkandis
9 €

su salsa verde padažu

Burokėlių carpaccio
8 €

su keptu ožkos sūriu bei Barolo vyne virtomis mėlynėmis

Jautienos carpaccio
9 €

su artišokais ir kapariais

Aštuonkojo ir pankolio užkandis
10 €

su apelsinais bei Yuzu aliejumi

Mūsų gamybos vištienos terinas
9 €

įdarytas pistacijomis, patiekiamas su figų-imbiero džemu

Salotos ir sriubos
Burata su žemoje temperatūroje pakeptais pomidorais
9 €

kedrinemis pinijomis bei šviežių bazilikų padažu

Salotos su ant grotelių kepta jautienos file
9 €

su sezamų ir sojos padažu

Cezario salotos
8 € / 10 €

su ant grotelių kepta vištienos krutinėle / krevetėmis

Kremine moliūgų sriuba
6 €

su mascarpone sūriu, pagardinta keptomis krevetėmis

Šalta rūgštynių sriuba
5 €

su virtomis bulvėmis

Pirmieji patiekalai
Midijos alla provancale (500 g)
13 €

patiekiamos su belgiškomis bulvytėmis

Casarecce makaronai
10 €

su briedžiukais ir Pinot noir vyno padažu

Risotto su baravykais ir briedžiukais
10 €

paskanintas trumų aliejumi

Juodieji spaghetti
12 €

su sepijų rašalu, jūros gėrybėmis bei keptais mažaisiais pomidoriukais

Paella valenziana
23 €

(ispaniškas ryžių, vištienos ir jūros gėrybių troškinys, 2 asm. 45 min.)

Antrieji patiekalai
Kepta sterko filė
16 €

su saldžiųjų bulvių kremu, keptomis cukinijomis bei brokoliais

Tradicinė Šampanės dešrelė Boudin Blanc
12 €

su obuolių sidro padažu bei bulvių koše

Keptas aštuonkojo čiuptuvas
20 €

su saldžia bulve ir chorizo dešra

Vištiena normandiškai
13 €

su sidro padažu, karamelizuotomis morkomis bei grybais

Confit de canard (antienos šlaunelė)
16 €

su apkeptomis bulvytėmis, vyne virta kriauše bei bruknių padažu

Lietuviškos jautienos fillet mignon
26 €

patiekiamas su pakeptais vyšniniais pomidorais ir žirnių ankštimis bei pipiriniu padažu

Lėtai troškinta jautienos kulninė
16 €

su polentos ir Parmigiano užkepėle

Desertai
Karamelizuotas kriaušių pyragas
8 €
Crème Brûlée
5 €
Tikras itališkas citrininis sorbetas
4 €
Tikri vaniliniai ledai
4 €

su Bourbon vanile

Ledai
4 €

su Extra vergine alyvuogių aliejumi ir Maldon druska

Šokoladinis suflė su ledais
5 €
Ledų kokteilis su kokosų pienu
5 €