MAISTO MENIU
- Tapas
- Meniu
Tapas lėkštė
16 €
Sūrių lėkštė
16 €
patiekiama su mūsų gamybos abrikosų džemu
Klasikinė prancūziška užtepėlė Tapenade Provençale
6 €
Sūrio spurgos su paprikiniu padažu
8 €
Gambas al ajillo
9 €
(keptos krevetės su česnaku)
Keptas Camembert sūris
9 €
su čiobreliais, rozmarinu ir medumi
Mūsų marinuotos juodosios alyvuogės
5 €
Marinuotos traiškytos žaliosios alyvuogės
5 €
Keptos chorizo dešrelės su Pinot noir padažu
8 €
Lietuviškos sraigės
9 €
paruoštos burgundiškai
Įdaryti mažieji Patagonijos kalmarai
10 €
Užkandžiai
Lašišos tartaras su Dijon garstyčiomis
11 €
kapareliais ir šalotiniais svogūnais
Burokėlių carpaccio
9 €
su keptu ožkos sūriu bei Barolo vyne virtomis mėlynėmis
Jautienos carpaccio
11 €
su artišokais ir kapariais
Aštuonkojo ir pankolio užkandis
11 €
su apelsinais bei Yuzu aliejumi
Mūsų gamybos vištienos kepenėlių paštetas
9 €
su svogūnų confiture ir cukatais
Salotos ir sriubos
Burata su žemoje temperatūroje pakeptais pomidorais
10 €
kedrinėmis pinijomis bei šviežių bazilikų padažu
Salotos su rūkyta antienos file
9 €
vynuogėmis ir avietiniu balzamiko padažu
Cezario salotos
9 € / 11 €
su ant grotelių kepta vištienos krūtinėle / krevetėmis
Kremine moliūgų sriuba
8 €
su mascarpone sūriu, pagardinta keptomis krevetėmis
Prancūziška jautienos sriuba
12 €
su daržovemis
Pirmieji patiekalai
Midijos alla provancale (500 g)
14 €
patiekiamos su belgiškomis bulvytėmis
Casarecce makaronai
11 €
su briedžiukais ir Pinot noir vyno padažu
Risotto su baravykais ir briedžiukais
12 €
paskanintas trumų aliejumi
Juodieji spaghetti
13 €
su sepijų rašalu, jūros gėrybėmis bei keptais mažaisiais pomidoriukais
Paella Valenciana
28 €
(ispaniškas ryžių, vištienos ir jūros gėrybių troškinys, 2 asm. 45 min.)
Antrieji patiekalai
Karamelizuotas lašišos kepsnys
17 €
patiekiamas su lęšiais ir Romanesco padažu
Boudin Blanc dešrelė
14 €
su obuolių sidro padažu bei bulvių koše
Keptas aštuonkojo čiuptuvas
26 €
su saldžia bulve ir chorizo dešra
Vištiena normandiškai
14 €
su sidro padažu, karamelizuotomis morkomis bei grybais
Confit de canard (antienos šlaunelė)
17 €
su apkeptomis bulvytėmis, vyne virta kriauše bei bruknių padažu
Lietuviškos jautienos fillet mignon
30 €
patiekiamas su pakeptais vyšniniais pomidorais ir žirnių ankštimis bei pipiriniu padažu
Lėtai troškintas jaučio žandas
18 €
su polentos ir Parmigiano užkepėle