MAISTO MENIU

  • Tapas
  • Meniu
Tapas lėkštė
16€
Sūrių lėkštė
16€

patiekiama su mūsų gamybos abrikosų džemu

Klasikinė prancūziška užtepėlė Tapenade Provençale
6€
Sūrio spurgos su paprikiniu padažu
8€
Gambas al ajillo
9€

(keptos krevetės su česnaku)

Keptas Camembert sūris
9€

su čiobreliais, rozmarinu ir medumi

Mūsų marinuotos juodosios alyvuogės
5€
Marinuotos traiškytos žaliosios alyvuogės
5€
Keptos chorizo dešrelės su Pinot noir padažu
8€
Lietuviškos sraigės
9€ / 16€

paruoštos burgundiškai (6 vnt./ 12 vnt.)

Įdaryti mažieji Patagonijos kalmarai
10€
Užkandžiai
Lašišos tartaras su Dijon garstyčiomis
11€

kapareliais ir šalotiniais svogūnais

Burokėlių carpaccio
9€

su keptu ožkos sūriu bei Barolo vyne virtomis mėlynėmis

Jautienos carpaccio
11€

su artišokais ir kapariais

Aštuonkojo ir pankolio užkandis
11€

su apelsinais bei Yuzu aliejumi

Mūsų gamybos vištienos kepenėlių paštetas
9€

su svogūnų confiture ir cukatais

Salotos ir sriubos
Burata su žemoje temperatūroje pakeptais pomidorais
10€

kedrinėmis pinijomis bei šviežių bazilikų padažu

Salotos su Serrano kumpiu ir Gorgonzola sūriu
10€

patiekiama su sezoninėmis uogomis ir citrinų, medaus bei garstyčių padažu

Cezario salotos
9€ / 11€

su ant grotelių kepta vištienos krūtinėle / krevetėmis

Moliūgų sriuba
8€

su kokoso pienu ir apelsinu

Prancūziška žuvienė
10€

Pirmieji patiekalai
Midijos alla provancale (500 g/ 1000 g)
14€ / 26€

patiekiamos su belgiškomis bulvytėmis

Casarecce makaronai
11€

su briedžiukais ir Pinot noir vyno padažu

Risotto su baravykais ir briedžiukais
12€

paskanintas trumų aliejumi

Risotto su jūros gėrybėmis
14€
Juodieji spaghetti
13€

su sepijų rašalu, jūros gėrybėmis bei keptais mažaisiais pomidoriukais

Paella Valenciana
28€

(ispaniškas ryžių, vištienos ir jūros gėrybių troškinys, 2 asm. 45 min.)

Antrieji patiekalai
Karamelizuotas lašišos kepsnys
18€

patiekiamas su lęšiais ir Romanesco padažu

Boudin Blanc dešrelė
14€

su obuolių sidro padažu bei bulvių koše

Keptas aštuonkojo čiuptuvas
26€

su saldžia bulve ir chorizo dešra

Vištiena normandiškai
15€

su sidro padažu, karamelizuotomis morkomis bei grybais

Confit de canard (antienos šlaunelė)
18€

su apkeptomis bulvytėmis, vyne virta kriauše bei bruknių padažu

Lietuviškos jautienos fillet mignon
30€

patiekiamas su pakeptais vyšniniais pomidorais ir žirnių ankštimis bei pipiriniu padažu

Lėtai troškintas jaučio žandas
20€

patiekiamas su bulvių koše

Desertai
Karamelizuotas kriaušių pyragas
10€
Crème Brûlée
5€
Tikras itališkas citrininis sorbetas
4€
Šokoladinis suflė su ledais
6€
Tiramisu
6€
Ledų kokteilis su kokosų pienu
6€
Sūrio pyragas su mango padažu
5€