MAISTO MENIU
- Tapas
- Meniu
Tapas lėkštė
15 €
Sūrių lėkštė
15 €
patiekiama su mūsų gamybos abrikosų džemu
Klasikinė prancūziška užtepėlė Tapenade Provençale
6 €
Sūrio spurgos su paprikiniu padažu
7 €
Gambas al ajillo
9 €
(keptos krevetės su česnaku)
Keptas Camembert sūris
8 €
su čiobreliais, rozmarinu ir medumi
Mūsų marinuotos juodosios alyvuogės
4 €
Marinuotos traiškytos žaliosios alyvuogės
4 €
Lietuviškos sraigės
9 €
paruoštos burgundiškai
Įdaryti mažieji Patagonijos kalmarai
9 €
Užkandžiai
Piquillo paprikos ir baltųjų ančiuvių užkandis
9 €
su salsa verde padažu
Burokėlių carpaccio
8 €
su keptu ožkos sūriu bei Barolo vyne virtomis mėlynėmis
Jautienos carpaccio
9 €
su artišokais ir kapariais
Aštuonkojo ir pankolio užkandis
10 €
su apelsinais bei Yuzu aliejumi
Mūsų gamybos vištienos terinas
9 €
įdarytas pistacijomis, patiekiamas su figų-imbiero džemu
Salotos ir sriubos
Burata su žemoje temperatūroje pakeptais pomidorais
9 €
kedrinemis pinijomis bei šviežių bazilikų padažu
Salotos su ant grotelių kepta jautienos file
9 €
su sezamų ir sojos padažu
Cezario salotos
8 € / 10 €
su ant grotelių kepta vištienos krutinėle / krevetėmis
Kremine moliūgų sriuba
6 €
su mascarpone sūriu, pagardinta keptomis krevetėmis
Šalta rūgštynių sriuba
5 €
su virtomis bulvėmis
Pirmieji patiekalai
Midijos alla provancale (500 g)
13 €
patiekiamos su belgiškomis bulvytėmis
Casarecce makaronai
10 €
su briedžiukais ir Pinot noir vyno padažu
Risotto su baravykais ir briedžiukais
10 €
paskanintas trumų aliejumi
Juodieji spaghetti
12 €
su sepijų rašalu, jūros gėrybėmis bei keptais mažaisiais pomidoriukais
Paella valenziana
23 €
(ispaniškas ryžių, vištienos ir jūros gėrybių troškinys, 2 asm. 45 min.)
Antrieji patiekalai
Kepta sterko filė
16 €
su saldžiųjų bulvių kremu, keptomis cukinijomis bei brokoliais
Tradicinė Šampanės dešrelė Boudin Blanc
12 €
su obuolių sidro padažu bei bulvių koše
Keptas aštuonkojo čiuptuvas
20 €
su saldžia bulve ir chorizo dešra
Vištiena normandiškai
13 €
su sidro padažu, karamelizuotomis morkomis bei grybais
Confit de canard (antienos šlaunelė)
16 €
su apkeptomis bulvytėmis, vyne virta kriauše bei bruknių padažu
Lietuviškos jautienos fillet mignon
26 €
patiekiamas su pakeptais vyšniniais pomidorais ir žirnių ankštimis bei pipiriniu padažu
Lėtai troškinta jautienos kulninė
16 €
su polentos ir Parmigiano užkepėle
Desertai
Karamelizuotas kriaušių pyragas
8 €
Crème Brûlée
5 €
Tikras itališkas citrininis sorbetas
4 €
Tikri vaniliniai ledai
4 €
su Bourbon vanile
Ledai
4 €
su Extra vergine alyvuogių aliejumi ir Maldon druska