MAISTO MENIU

  • Tapas
  • Meniu
Tapas lėkštė
16 €
Sūrių lėkštė
16 €

patiekiama su mūsų gamybos abrikosų džemu

Klasikinė prancūziška užtepėlė Tapenade Provençale
6 €
Sūrio spurgos su paprikiniu padažu
8 €
Gambas al ajillo
9 €

(keptos krevetės su česnaku)

Keptas Camembert sūris
9 €

su čiobreliais, rozmarinu ir medumi

Mūsų marinuotos juodosios alyvuogės
5 €
Marinuotos traiškytos žaliosios alyvuogės
5 €
Keptos chorizo dešrelės su Pinot noir padažu
8 €
Lietuviškos sraigės
9 €

paruoštos burgundiškai

Įdaryti mažieji Patagonijos kalmarai
10 €
Užkandžiai
Lašišos tartaras su Dijon garstyčiomis
11 €

kapareliais ir šalotiniais svogūnais

Burokėlių carpaccio
9 €

su keptu ožkos sūriu bei Barolo vyne virtomis mėlynėmis

Jautienos carpaccio
11 €

su artišokais ir kapariais

Aštuonkojo ir pankolio užkandis
11 €

su apelsinais bei Yuzu aliejumi

Mūsų gamybos vištienos kepenėlių paštetas
9 €

su svogūnų confiture ir cukatais

Salotos ir sriubos
Burata su žemoje temperatūroje pakeptais pomidorais
10 €

kedrinėmis pinijomis bei šviežių bazilikų padažu

Salotos su rūkyta antienos file
9 €

vynuogėmis ir avietiniu balzamiko padažu

Cezario salotos
9 € / 11 €

su ant grotelių kepta vištienos krūtinėle / krevetėmis

Kremine moliūgų sriuba
8 €

su mascarpone sūriu, pagardinta keptomis krevetėmis

Prancūziška jautienos sriuba
12 €

su daržovemis

Pirmieji patiekalai
Midijos alla provancale (500 g)
14 €

patiekiamos su belgiškomis bulvytėmis

Casarecce makaronai
11 €

su briedžiukais ir Pinot noir vyno padažu

Risotto su baravykais ir briedžiukais
12 €

paskanintas trumų aliejumi

Juodieji spaghetti
13 €

su sepijų rašalu, jūros gėrybėmis bei keptais mažaisiais pomidoriukais

Paella Valenciana
28 €

(ispaniškas ryžių, vištienos ir jūros gėrybių troškinys, 2 asm. 45 min.)

Antrieji patiekalai
Karamelizuotas lašišos kepsnys
17 €

patiekiamas su lęšiais ir Romanesco padažu

Boudin Blanc dešrelė
14 €

su obuolių sidro padažu bei bulvių koše

Keptas aštuonkojo čiuptuvas
26 €

su saldžia bulve ir chorizo dešra

Vištiena normandiškai
14 €

su sidro padažu, karamelizuotomis morkomis bei grybais

Confit de canard (antienos šlaunelė)
17 €

su apkeptomis bulvytėmis, vyne virta kriauše bei bruknių padažu

Lietuviškos jautienos fillet mignon
30 €

patiekiamas su pakeptais vyšniniais pomidorais ir žirnių ankštimis bei pipiriniu padažu

Lėtai troškintas jaučio žandas
18 €

su polentos ir Parmigiano užkepėle

Desertai
Karamelizuotas kriaušių pyragas
8 €
Crème Brûlée
6 €
Tikras itališkas citrininis sorbetas
4 €
Šokoladinis suflė su ledais
6 €
Tiramisu
6 €
Ledų kokteilis su kokosų pienu
6 €